Breaking News

Η πρώτη εμφάνιση και η λιτή δήλωση του Liam Hemsworth μετά τον χωρισμό του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εμφανώς στεναχωρημένος καταγράφηκε ο Liam Hemsworth, στις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Miley Cyrus, η οποία έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram...

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο Byron Bay της Αυστραλίας, στο παραθαλάσσιο σπίτι του αδερφού του και, επίσης, ηθοποιού Chris Hemsworth. Οι φωτογραφίες τον δείχνουν σε έξοδο με τον αδερφό του και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη The Sun, οι πληροφορίες θέλουν τον Liam Hemsworth να είναι σοκαρισμένος μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή και δείχνουν τη Miley Cyrus να φιλιέται με την Kaitlynn Carter...

Πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι φέρεται να είπε: «Ο γάμος τους έχει τελειώσει και ο Liam είναι απολύτως θλιμμένος, αλλά η Miley "κερδίζει" το χαμένο χρόνο. Ο Liam θέλει να έχει μια κανονική οικογένεια με παιδιά. Πλέον δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη απόσταση από τη Miley. Εκείνη κατέστησε σαφές ότι ήθελε να μπορεί να διασκεδάζει με άλλους ανθρώπους - άντρες και γυναίκες - κάτι που ο Liam ήταν δύσκολο να κατανοήσει».

Σύμφωνα με τη Daily Mail - που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες που ακολουθούν - ο ηθοποιός δήλωσε στη Daily Mail της Αυστραλίας όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό: «Δεν καταλαβαίνετε πώς είναι... Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτήν τη σύντροφο...».

Από την πλευρά του ο Brody Jenner, πρώην σύζυγος της  Kaitlynn Carter, είδε μάλλον πιο... χαλαρά τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Έρχονται σύντομα φωτογραφίες με εμένα και τον Liam να κρατάμε τα χέρια μας στην παραλία» σχολίασε με χιούμορ στα κοινωνικά δίκτυα (δείτε στο τέλος), με τη  Miley Cyrus να του απαντά: «Πήγαινε πάρε έναν υπνάκο στο φορτηγό σου και δροσίσου»!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.