Breaking News

Στο νοσοκομείο η «Ντόνα» του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», μετά την απιστία του συζύγου της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές βιώνει, τον τελευταίο καιρό, η Τόρι Σπέλινγκ μιας και ο γάμος της περνάει κρίση. 

Ο σύζυγός της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ παραδέχτηκε δημοσίως πως την έχει απατήσει επανειλημμένως, στα 8 χρόνια που είναι παντρεμένοι. 

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στις 6 Δεκεμβρίου, όταν προωθούσε τη νέα του δουλειά στο Τορόντο κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, την 28χρονη Έμιλι Γκούντχαντ την οποία είχε γνωρίσει εκείνη την ημέρα μέσω κοινών γνωστών.

Έκτοτε, η διάσημη ηθοποιός ανεβαίνει το δικό της προσωπικό «Γολγοθά», με τους παπαράτσι να την έχουν απαθανατίσει, ουκ ολίγες φορές, σε κακή κατάσταση, ενώ την ίδια να μιλά ανοιχτά για το περιστατικό στο ριάλιτι σόου της, «True Tori».

Όπως έγινε γνωστό, τώρα, η «Ντόνα» του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αναγκάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για έξι ημέρες, προκειμένου να ξεπεράσει τις απιστίες του άνδρα της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Us Weekly», η 40χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως με το Ντιν έχουν να κάνουν σ3ξ από τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Στην αρχή όταν μου είπε ο εκπρόσωπος τύπου μου για απιστία, δεν τον πίστεψα. Μια εβδομάδα μετά, ένα νέο δημοσίευμα που βγήκε, τάραξε τόσο πολύ το σύζυγό μου, που κατάλαβα πως το χειρότερο είχε συμβεί… Ο Ντιν μου μίλησε για όλο το Σαββατοκύριακο που πέρασε με την 28χρονη Έμιλι. Δεν του ζήτησα πολλές λεπτομέρειες. Απλά να μου πει τα γεγονότα. Άκουγα και προσπαθούσα να μην κλάψω ή να δείξω κάποιο συναίσθημα. Δεν έκλαψα τελικά. Ούτε κι εκείνος! Έδειχνε μετανιωμένος!».