Breaking News

Χωρίζουν Mariah Carey - James Packer: Ο αρραβώνας τους «κατέρρευσε» στην Ελλάδα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε οριστικό χωρισμό φαίνεται να οδηγείται η σχέση της Mariah Carey με τον δισεκατομμυριούχο James Packer, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιανουάριο. Οι δυο τους έχουν να συναντηθούν πάνω από ένα μήνα....

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του TMZ, ο αρραβώνας τους κατέρρευσε κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε πολυτελές γιοτ το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα όπου ο 48χρονος φέρεται να έκανε «κάτι πραγματικά κακό» ενώ υπάρχουν και άλλες αναφορές για τη συμπεριφορά του.

Η εκπρόσωπος της Mariah Carey δήλωσε: «Η Mariah και ο James δεν έχουν βρεθεί μετά την Ελλάδα. Δεν υπάρχει θέμα απιστίας ούτε έχει να κάνει με υπερβολικές δαπάνες από τη Mariah όπως ακούστηκε» και πρόσθεσε: «Οι δυο τους προσπαθούν αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουροι αν θα μείνουν μαζί. Θα το συζητήσουν και θα προχωρήσουν σε μια επίσημη κοινή δήλωση για το μέλλον τους».

Αρχικά υπήρξαν σενάρια ότι η ντίβα της R & B είχε κάποια ραντεβού με έναν από τους χορευτές της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λας Βέγκας ωστόσο από το περιβάλλον της τα διαψεύδουν.


Μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι η Mariah ένιωθε ότι o αρραβωνιαστικός της δεν ήταν αρκετά «παρών» γι 'αυτήν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει και να το δεχτεί, οπότε τον παράτησε.

Να σημειωθεί ότι το αρχικό δημοσίευμα που έφερε στο φως το χωρισμό τους ήταν από Μέσο της Αυστραλίας που ανέφερε ότι ο Packer την παράτησε αλλά της επέτρεψε να κρατήσει το 10 εκατομμυρίων δολαρίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Όπως και να' χει, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα ότι ακυρώνει τις περισσότερες συναυλίες της στη Νότια Αφρική αλλά και στη Λατινική Αμερική.

Πηγή: Daily Mail