Breaking News

Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Χατζηνικολάου στον Ant1 - Αποχωρεί η Χούκλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα δείχνουν ότι το κορυφαίο όνομα αυτή τη στιγμή στη δημοσιογραφία της χώρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1.

Αρχικά οι πληροφορίες έφεραν τον δημοσιογράφο κοντά στο κανάλι του Μαρινάκη, ωστόσο οι ανατροπές στο τηλεοπτικό πεδίο, μετά την απόφαση του ΣτΕ, άλλαξαν τα δεδομένα. 

Οι πληροφορίες θέλουν, πλέον, τη  συνεργασία του Χαζτηνικολάου με τον Ant1 να είναι οριστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", η έλευσή του στο κανάλι σηματοδοτεί την αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη. Μάλιστα η Ανθή Βούλγαρη είπε ότι η Χούκλη άρχισε να χαιρετά τους συνεργάτες της στο δελτίο, που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Όπως φαίνεται το διαζύγιο Χούκλη - Ant1 θα είναι συναινετικό καθώς η δημοσιογράφος είχε κουραστεί από τα δελτία ειδήσεων και ήθελε να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορία της Ανθής Βούλγαρη, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πριν τις 30 Ιανουαρίου και να αναλάβει προσωρινά το δελτίο η Μαρία Σαράφογλου η οποία κατόπιν θα παραδώσει τα "κλειδιά" στον Χατζηνικολάου.

Επίσης, όπως ειπώθηκε, ο Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει και την εκπομπή "Στον ενικό" πιθανότατα δύο φορές το μήνα.