Breaking News

Super Star Academy: Χαμός μεταξύ Άσπας Τσίνα - Πέτρου Κωστόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεύση από... Fame Story είχε το 5ο Live του Super Star Academy που προβλήθηκε στο Epsilon το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στη σκηνή ανέβηκε και τραγούδησε η Άσπα Τσίνα ενώ στην κριτική επιτροπή προστέθηκε και 5ο μέλος, ο Νίκος Μουρατίδης.

Η Άσπα Τσίνα, η οποία όπως είπε έχει να τραγουδήσει σχεδόν ενάμιση χρόνο, ανέβηκε στη σκηνή και ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "You", αναφερόμενη στον Πέτρο Κωστόπουλο, αναρωτήθηκε: "Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του κυρίου με το κοστουμάκι δίπλα στην Άννα Βίσση;".

Ο Μένιος Φουρθιώτης τη ρώτησε για τη συνέντευξη και η Τσίνα δήλωσε πως στη θέση του Κωστόπουλου θα μπορούσε να κάθεται ένας σπουδαίος χορογράφος, ένας θεατρολόγος, ένας κινησιολόγος.

"Αυτή ήταν η προσωπική μου άποψη. Δεν άρεσε; λυπάμαι που δεν άρεσε. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος. Τι να του' λεγα; Δεν γνωρίζω; Γιατί; Για να μη θυμώσουν κάποιοι;" είπε...

"Να το πάρεις αλλιώς. Δεν σου' χει βγει μέχρι στιγμής αυτό το υφάκι και το στιλάκι" της είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μουρατίδης.

"Θα μιλάω μαζί σου; Βαριέμαι, άστο... Τελειώσαμε" πρόσθεσε ο Κωστόπουλος.

"Πρώην εσείς... πρώην κι εγώ..." απάντησε η Τσίνα.

"Έχω το ίδιο βλέμμα που είχα το 2001. Θα βγει από κάπου η κ. Κούκα ή να συνεχίσουμε" είπε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού η οποία έριξε τους τόνους, δηλώνοντας ότι την Άσπα την αγαπάει. "Έχει star quality η ψυχή της, άσχετα με τη φωνή της και έχει τσαμπουκά και μαγκιά" είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό live.