Breaking News

Ο Πάνος Μουζουράκης στο τελευταίο «The 2Night Show» της σεζόν (29/6/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου, στο τελευταίο "Τhe 2night Show" της σεζόν, ήταν ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε ξεχωρίσει μέσα από την συμμετοχή του στα σίριαλ "Singles" και "4" ενώ το 2017 εμφανίζεται στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περάκη Success Story.

Γεννημένος στη Ζυρίχη, μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν 8 χρονών. Από τα 19 ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, είτε μόνος του είτε ως μέλος συγκροτημάτων. Τον Αύγουστο του 2002 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα, προκαλώντας αίσθηση με την πολύ ιδιαίτερη performance του, ενώ κερδίζει συνεχώς την προσοχή και την αγάπη του κοινού.

Στο Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλώντας στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά... Αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του εμπειρία ως κριτής στο Voice, μίλησε για τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία και τραγούδησε ζωντανά στο πλατό της εκπομπής, με τη συνοδεία της κιθάρας του.

Είναι έντεχνος τραγουδιστής; "Έντεχνος ήμουν παλιά, στον πρώτο μου δίσκο και είχα χαρακτηριστεί έτσι λόγω χαμηλών πωλήσεων!" είπε με χιούμορ.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.