Breaking News

Η Ραχήλ Μακρή απάντησε στο... «βγάλε το σκασμό» του Διονύση Τσακνή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες έγινε το μνημόσυνο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια του "μαύρου" της ΕΡΤ. Στα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος», στις 3 Ιουλίου, τοποθετήθηκε έργο αποτύπωσης του αγώνα, φιλοτεχνημένο από τον αλληλέγγυο της ERTopen, διεθνώς αναγνωρισμένο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο, που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να δημιουργήσει.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η σφοδρή αντιπαράθεση του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή με τη Ραχήλ Μακρή. "Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους; Βγάλτε το σκασμό! Σκάσε, σκάσε!" είπε ο Διονύσης Τσακνής στην πρώην βουλευτή.

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

«Προς μεγάλη μου έκπληξη έδωσαν το λόγο στον Τσακνή. Εκεί διαμαρτυρήθηκα λέγοντας ότι εδώ ήρθαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς της ΕΡΤ και όχι να βγάζουν τα κυβερνητικά φερέφωνα λόγους, στις πλάτες αυτών των ανθρώπων, όταν συνεχίζουν αυτό το μαύρο και την προπαγάνδα κι εκεί εξελίχθηκαν οι εικόνες τις οποίες είδατε» είπε.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες και καλά με τις προβιές των αριστερών, που δεν έχουν δώσει καμία μάχη, πλην της μάχης του καναπέ τους, μου επιτίθονταν από πάρα πολύ καιρό είτε από δεξιά είτε από αριστερά. Αυτό το οποίο με ενόχλησε πολύ ήταν επειδή ήταν παρών και τα παιδιά μου, τα οποία είναι και ανήλικα. Ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση και σοκαρίστηκαν. Ο μεγάλος μου γιος αγχώθηκε πάρα πολύ, έκανα πολύ ώρα να του εξηγήσω και να τον ηρεμήσω».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Epsilon.