Breaking News

Ελένη Τσολάκη: Μετά την αποχώρησή της από το «Happy Day» ετοιμάζει τηλεπαιχνίδι και... γάμο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Τσολάκη εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο "Happy Day", το οποίο έκανε φινάλε για τη σεζόν. Από τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια θα έχει τη δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με την «Espresso», το χαμογελαστό κορίτσι του Alpha πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στη μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που θα βασίζεται σε ξένο format. 

Πρόκειται για ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς και έξυπνες ατάκες, αλλά το κανάλι κρατά τον τίτλο του επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι να βγουν το τρέιλερ και η επίσημη ανακοίνωση. Με αυτό το τηλεπαιχνίδι ο Alpha ενεργοποιεί μια ζώνη που έως τώρα έχει επαναλήψεις σειρών ή κάποια ταινία.

Η όμορφη Ελένη, εκτός από εκπομπή, ετοιμάζει και γάμο! Τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη και το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, σε στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο. Μέχρι στιγμής, η ίδια κρατά και την παραμικρή λεπτομέρεια κρυφή.

Πηγή: Espresso