Breaking News

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών ο ηθοποιός Nelsan Ellis του «True Blood» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο ηθοποιός Nelsan Ellis, που έγινε γνωστός  για το ρόλο του ως Lafayette Reynolds στη σειρά του HBO "True Blood" (2008–2014), στην οποία εμφανίστηκε σε 81 επεισόδια. Αφήνει πίσω το γιο του Breon, καθώς και επτά αδέρφια...

Σύμφωνα με τη Mirror, πέθανε λόγω επιπλοκών από την καρδιακή ανεπάρκεια, από την οποία έπασχε. Το θάνατό του επιβεβαίωσε το τηλεοπτικό δίκτυο HBO. Στη δήλωση αναφέρει: «Είμαστε πολύ θλιμμένοι από την είδηση του θανάτου του Nelsan Ellis. Ήταν μέλος μακράς διαρκείας της οικογένειας του HBO. Ο πρωτοποριακός χαρακτήρας ως Lafayette θα μνημονεύεται στο πλαίσιο της συνολικής κληρονομιάς του "True Blood".  Θα λείψει στους θαυμαστές του και σε όλους μας στο HBO».


Ο συμπρωταγωνιστής του Joe Manganiello έγραψε στο Twitter: «Διαλυμένος σήμερα από την απώλεια του φίλου μου Nelsan Ellis. Ήταν ένα θαυμάσιος άνθρωπος, ένας πρωτοπόρος και ένας καλλιτέχνης καλής ποιότητας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Να σημειωθεί ότι ο ρόλος του γκέι μάγειρα Lafayette Reynolds είχε ολοκληρωθεί στον πρώτο κύκλο, ωστόσο οι παραγωγοί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στη σειρά κι έτσι ξαναγράφτηκε το σενάριο και για τις επόμενες σεζόν.


Δείτε στο βίντεο στιγμές του Lafayette Reynolds στον 1ο κύκλο του "True Blood".



Πληροφορίες από: Mirror