Breaking News

MasterChef: Μεγάλος νικητής του τελικού ο Λάμπρος Βακιάρος (Επεισόδιο 30-7-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον μεγάλο τελικό,  που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, αναδείχτηκε ο MasterChef που κέρδισε και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο 30χρονος Κωνσταντίνος Τσιάτσιος και ο 25χρονος Λάμπρος Βακιάρος συγκρούστηκαν στον τελικό σε τρεις δοκιμασίες.

Στην τελική δοκιμασία οι τρεις διακεκριμένοι Έλληνες  σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχτηκαν έναν από τους διασημότερους κριτές MasterChef σε όλο τον κόσμο, τον πολυβραβευμένο σεφ, με ελληνική και κυπριακή καταγωγή, George Calombaris. Ο  George Calombaris ήρθε από το MasterChef Αυστραλίας και έδωσε στους δύο φιναλίστ την τρίτη και δυσκολότερη συνταγή.


Τελικά ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής που είναι ο Λάμπρος Βακιάρος. Μετά τη νίκη του δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δεν έχω συνειδητοποιήσει καν ότι έχω κερδίσει το παιχνίδι. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι είναι μια δικαίωση για μένα, ένα όνειρο που ήθελε ο καθένας να κατακτήσει. Θέλω να πιστεύω ότι άξια πήρα τον τίτλο του MasterChef».



Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στο Λάμπρο Βακιάρο για τη νίκη του, την οποία άξιζε, όπως τόνισε.

Δείτε στο βίντεο του Star ολόκληρο τον τελικό.