Breaking News

Από τη σειρά «Οι Αυθαίρετοι» στα «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δημοφιλή σειρά του Mega, "Οι Αυθαίρετοι", που ήταν από τις πρώτες που προβλήθηκαν στην ιδιωτική τηλεόραση.  Μάλιστα, κατά τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Mega, κατέκτησε τη δέκατη θέση στην ψηφοφορία που διεξήχθη.

Η απουσία της από την οθόνη της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια είναι αισθητή, καθώς έκανε μόνο guest εμφανίσεις σε σίριαλ. 

Ο λόγος για τη Νατάσα Τσακαρισιάνου, τη θρυλική Σούλα της σειράς , η οποία επιστρέφει μέσα από τη νέα τηλεοπτική παραγωγή «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», του Βασίλη Θωμόπουλου, που θα προβληθεί στον Ant1.


Η ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» για το ρόλο της στη νέα σειρά, αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον σκηνοθέτη των επιτυχημένων «Συμμαθητών»:

«Δεν ξέρω πώς έγινε. Ο Βασίλης Θωμόπουλος με φώναξε και το "ευχαριστώ" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω σ’ αυτόν τον άνθρωπο που μου φέρθηκε τόσο καλά. Όταν μου τηλεφώνησε προχθές, δεν το πίστευα. Ούτε το περίμενα. Νόμιζα ότι με κάλεσε για να κάνουμε μια διερευνητική συζήτηση κι εκείνος με κάλεσε για να παίξω. Μου το είπε τόσο γλυκά και ήρεμα, ενώ όλα έπρεπε να γίνουν βιαστικά, αφού σήμερα έκανε το πρώτο γύρισμα. Το κλίμα είναι καταπληκτικό και μπορώ να σου πω ότι χάρηκα που συνάντησα ανθρώπους που είχα να τους δω χρόνια. Το έργο είναι μια διασκευή προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι καταπληκτικό και... σαλταρισμένο! Αυτό ήθελα κι εγώ.

Υποδύομαι μια μαμά η οποία έχει έναν μαμμόθρεφτο γιο (Σταύρος Σβήγκος). Γι’ αυτή τη γυναίκα όλα γυρνούν γύρω από αυτόν, αλλά και για εκείνον δεν υπάρχει κανείς άλλος παρά μόνο η μανούλα. Εκείνος είναι μαθηματικός κι εγώ διευθύντρια σε ένα σχολείο. Τα πράγματα θα έρθουν τα πάνω κάτω όταν εκείνος θα ανακοινώσει ότι σκοπεύει να φύγει από το σπίτι για να ζήσει κάπου αλλού. Εκεί θα παιχτεί το... δράμα γι' αυτήν τη γυναίκα, για την οποία τα πάντα είναι ο γιος της».