Breaking News

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε για το μωρό της που γεννήθηκε πρόωρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η ηθοποιός μίλησε σήμερα τηλεφωνικά, από το μαιευτήριο, στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" και εξέφρασε τη χαρά της, αλλά και την αγωνία της για το γεγονός ότι το μωρό γεννήθηκε πρόωρα, δύο μήνες νωρίτερα, ενώ αποκάλυψε και πού βρισκόταν όταν έσπασαν τα νερά. 

Το αγοράκι ζυγίζει πάνω από δύο κιλά. «Τα πράγματα δείχνουν ότι πάνε πάρα πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα» τόνισε η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Epsilon:

«Αγχωθήκαμε λιγάκι γιατί είναι αρκετά νωρίς. Ευτυχώς που δεν βγήκε προχτές στην παράσταση πάνω. Ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή, που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της. Αγχωθήκαμε αρκετά, προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πάρα πολύ ο μικρός. Τώρα ήμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πάρα πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα.

Το ευχάριστο είναι ότι είναι και λίγο μεγαλούλης, πάνω από δύο κιλά, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Πιο πολύ χαρά βέβαια, έχουμε και λίγο αγωνία.

Ήμουν στο καφέ - μπαρ που έχουμε και έπινα μια μπύρα και διασκέδαζα. Έσπασαν τα νερά και φύγαμε εσπευσμένα για το μαιευτήριο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού.