Breaking News

Nomads (Επ. 25/10/2017): Πρώτη μονομάχος η Πλατανιώτη - Οι 4 υποψήφιοι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τρίτης οι Νομάδες της Φωτιάς είχαν νικήσει στο αγώνισμα για την ασυλία. Στο συμβούλιο οι Ωκεανοί ψήφισαν προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο μονομάχο και υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην ψηφοφορία είχαν από δύο ψήφους ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ενώ από μία η Όλγα Πηλιάκη και η Βασιλική Μιλλούση.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 18 της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε και την ψήφο του Μιχάλη Ζαμπίδη, που επέλεξε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία θα αγωνιστεί την Παρασκευή για την παραμονή της.



Ακολούθησε το αγώνισμα των παικτών του Ωκεανού για την ατομική ασυλία. Δεν αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που είχε πυρετό, όπως και η Ειρήνη Ζάχου και ο Λευτέρης Παρασκευάς, καθώς έχουν ασυλία, μιας και περνούν την εβδομάδα προσαρμογής στη νέα τους ομάδα, μετά τη διάλυση της Ζούγκλας.

Για την ατομική ασυλία αγωνίστηκαν οι Δήμητρα Φραντζή, Νικόλας Παπαδόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος και Όλγα Πηλιάκη.  

Η Δήμητρα Φραντζή κατάφερε να νικήσει με αποτέλεσμα ο Νικόλας Παπαδόπουλος, η Βασιλική Μιλλούση, ο Γιώργος Κατσινόπουλος και η Όλγα Πηλιάκη να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο παίκτης που θα πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αγωνιστεί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο ηττημένος θα αποχωρήσει από το Παλαουάν.