Breaking News

«Λύγισε» στα βραβεία Billboard η Selena Gomez - Στη σκηνή μαζί με τη δότρια φίλη της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σεπτέμβριο η Selena Gomez είχε συγκλονίσει τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Δότρια ήταν η 29χρονη φίλη της Francia Raisa, η οποία είχε προσφερθεί να της δώσει το ένα νεφρό της.

Το βράδυ της Πέμπτης η 25χρονη τραγουδίστρια πήρε το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς 2017" σε εκδήλωση του Billboard στο Λος Άντζελες. Στη σκηνή μαζί της ανέβηκε και η Francia Raisa.

«Νομίζω ότι η Francia θα έπρεπε να πάρει αυτό το βραβείο. Έσωσε τη ζωή μου ... Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την καριέρα μου από τα 7 έως τα 14 και μέχρι τώρα» δήλωσε συγκινημένη η Selena και κατόπιν αγκάλιασε τη φίλη της.

Σε συνέντευξή της στο Billboard, είπε: «Είμαι καλά. Ειλικρινά, όλη αυτή η εμπειρία με έκανε να κοιτάξω τη ζωή λίγο διαφορετικά και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό».

Επίσης... σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι και πάλι μαζί με τον Justin Bieber, καθώς τόνισε ότι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. «Πραγματικά νοιάζεται, πραγματικά...» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την εκδήλωση του Billboard.







Φωτογραφίες: Daily Mail