Breaking News

Συγκλονίζει η περιγραφή του Γεωργίου: «Είχα πεθάνει.... πίεση μηδέν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Ιουλίου 2017 ο Γιώργος Γεωργίου είχε αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα με την υγεία του που τον είχε οδηγήσει στην εντατική του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Στα τέλη του ίδιου μήνα είχε δηλώσει στον Real FM: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Το έπαθα στις 4 Ιουλίου. Ήταν βράδυ, έπεσα για ύπνο, ανοίγω τηλεόραση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω.  Άφησα πέρασαν κάποια λεπτά αλλά αυτό επιδεινωνόταν. Παίρνω τηλέφωνο, μου λένε ότι εφημερεύει το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μπαίνω στο αμάξι και κατεβαίνω με 260 χλμ/ώρα την Πέτρου Ράλλη μόνος μου. Δεν ξέρω πως πήγα... με αλάρμ, με φανάρια, με προβολείς, με κόρνα. Φτάνω στην είσοδο, μπαίνω μέσα με τις μπάντες, κατεβαίνω... παίρνω την τελευταία μου ανάσα και πέφτω. Ήταν ένα ζευγάρι, με πήγε στα επείγοντα».

Σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. «Μετά το θάνατο του Τάσου από 84 κιλά πήγα 65 και αυτό παρέμεινε μέχρι που είχα το πρόβλημα με την υγεία μου. Είμαι τώρα 79,5 κιλά» είπε ο γνωστός αθλητικογράφος .

Όπως τόνισε δεν επρόκειτο για έμφραγμα. Εκτός από τα παραπάνω, που είπε, επίσης, στην εκπομπή του Star, πρόσθεσε: «Με βάλανε στο φορείο και με πήγανε στην καρδιολογική κλινική. Ο καρδιολόγος, που με συνέφερε με μαλάξεις, μου είπε ότι ο καρδιογράφος έδειχνε παύλα. Είχα πεθάνει.... πίεση μηδέν... Αν αργούσα δέκα λεπτά ακόμα θα είχε πάθει ζημιά και ο εγκέφαλος γιατί δεν οξυγονωνόταν».

Δείτε το βίντεο.