Breaking News

Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικός ρoυφιάvos ο Παπαδημούλης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα επίθεση εξαπέλυσε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη,

Το περασμένο Σάββατο ο Δημήτρης Καμμένος είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή: «Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε έναν πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε φωτογραφίες όλους τους βουλευτές των κομμάτων που ήταν στο συλλαλητήριο, τους έφτιαξε ένα mail και το έστειλε στους ευρωπαίους».

Σήμερα, αναφέρθηκε ξανά στα παραπάνω, ενώ τον χαρακτήρισε «πολιτικό ρoυφιάvo». Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Το ζήτημα με τον κ. Παπαδαμούλη είναι ότι είναι ένας πολιτικός ρoυφιάvos. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. 

Κύριε Παπαδημούλη πείτε μας ποιος (από τους ΑΝΕΛ) σας έδωσε αυτή την πληροφορία και θα απαλλαγείτε από το μισό της κατηγορίας. Δεν θα είστε ρoυφιάvos με τους ΑΝΕΛ, αλλά με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας στην Ευρωβουλή.

Ο κ. Παπαδημούλης με την πρακτική του, ρoυφιαvεύοvταs τους ΑΝΕΛ, φέρνει τη ρήξη. Αν πετύχω αυτόν που μίλησε στον Παπαδημούλη δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Αν δεν μας δώσει το όνομα ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας δειλός άνδρας».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.