Breaking News

Διπλό σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκαν 2 νεκροί σε Ορεστιάδα και παραλία της Αλεξανδρούπολης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας άντρας - αγνώστων λοιπών στοιχείων - εντοπίστηκε νεκρός στην Αλεξανδρούπολη, τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στην παραλία Άνθειας Απαλού και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου...

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης και διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80 cm.

Το ντύσιμο παραπέμπει σε πρώτη φάση σε κάποιον που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή, αλλά φυσικά φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τον ιατροδικαστή. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε νέο σοκ σήμερα, αυτή την φορά με άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο χωριό Στέρνα Ορεστιάδας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία...

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομο μετανάστη, πιθανόν μαροκινής καταγωγής, ο οποίος είχε μπει στην Ελλάδα μαζί με έναν συμπατριώτη του, που ήταν δίπλα του και καλούσε σε βοήθεια λίγο έξω από το χωριό Στέρνα.

Τον άκουσαν οι κάτοικοι και τηλεφώνησαν στην αστυνομία της Ορεστιάδας, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση. Το πιθανότερο είναι ο θάνατος του άνδρα να προήλθε από παθολογικά αίτια, αλλά τόσο η αστυνομία που ερευνά όσο και η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, θα ρίξουν φως στα αίτια.

Πηγή: Evros-news