Breaking News

Με 2.640 προσκεκλημένους ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Δεκέμβριο το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ανακοινώσει ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018. Η τελετή θα γίνει στο περίφημο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor.

Το  ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί Σάββατο, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση ή ακόμα και να πάνε στο Berkshire την ημέρα του γάμου τους.

Μία βασιλική πηγή είχε δηλώσει στη Mail Online: «Αισθάνονται εξαιρετικά ευγνώμονες για τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει από ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Την Παρασκευή το παλάτι εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσκάλεσαν 2.640 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων μαθητές, περίπου 200 υπάλληλοι φιλανθρωπικών οργανώσεων, μέλη του προσωπικού της Βασίλισσας και πολίτες από κάθε γωνιά της Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βρετανικό Express, 1.200 θα είναι συνολικά τα άτομα από το κοινό. Όσον αφορά τους μαθητές, θα παρευρεθούν 100 από τα σχολεία Royal, Great Park, Windsor και το σχολείο του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Windsor.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έλαβε ακόμη πρόσκληση και όπως φαίνεται δεν θα δώσει το "παρών", κάτι αναμενόμενο... Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε υποστηρίξει τη Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του 2016, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τότε τον  Τραμπ «διχαστικό» και... «μισογύvη»...

Δείτε το σχετικό βίντεο του CNN Greece.