Breaking News

Kevin Spacey: Αντίστροφη μέτρηση για το συμβολικό τέλος του στο «House of Cards» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Οκτώβριο ο Kevin Spacey, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλos, ενώ απάντησε και στους ισχυρισμούς του ηθοποιού Anthony Rapp ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν 14 χρονών...

Λιγότερο από 24 ώρες μετά η Netflix ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής αμερικάνικη σειρά «House of Cards» θα ρίξει τίτλους τέλους στην 6η σεζόν. Σε κοινή ανακοίνωση με την εταιρία παραγωγής  Media Rights Capital εξέφρασαν τότε τον προβληματισμό τους για την καταγγελία στον Kevin Spacey.

Απολυμένος από τη Netflix, ο 59χρονος ηθοποιος είδε τα πάντα να γκρεμίζονται μέσα σε λίγες ημέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 6η και τελευταία σεζόν της σειράς θα αρχίσει να προβάλλεται τον Ιούνιο του 2018. Τελικά θα έρθει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 2 Νοεμβρίου και θα σηματοδοτήσει και τυπικά τον τηλεοπτικό θάνατό του.

Όπως μετέδωσε το Euronews, η μέχρι πρότινος συμπρωταγωνίστριά του, Robin Wright, δήλωσε ότι ο Kevin Spacey μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία, ακόμη και μετά τις κατηγορίες σeξουαλικήs παρεvόχλησηs που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του, για τις οποίες δεν έχει αποδειχθεί κάτι στο δικαστήριο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Δείτε το βίντεο.