Breaking News

Τίτλοι τέλους για τον αρραβώνα Ariana Grande - Pete Davidson; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάιο ήρθε στο φως η νέα σχέση της Ariana Grande με τον Pete Davidson, ο οποίος τον Ιούνιο επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους στο στο NBC και συγκεκριμένα στο "The Tonight Show" του Jimmy Fallon...

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ζευγάρι είχε μετακομίσει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα 16 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι το ζευγάρι χώρισε το Σαββατοκύριακο, καθώς και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι απλά «δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή γι' αυτούς».

«Εξακολουθούν να αγαπάνε ο ένας τον άλλο, αλλά η κατάσταση δεν είναι πλέον ρoμαvτική» επισήμαναν οι πηγές, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί στο μέλλον.

Άλλες πηγές είπαν στο Blast ότι η Ariana «χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της».

Τι συνέβη το προηγούμενο διάστημα, που, ίσως, να έπαιξε ρόλο στο χωρισμό τους...

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ο πρώην σύντροφός της Ariana Grande, ο Mac Miller, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για υπερβoλική δόση ναpκωτικώv.

Η 25χρονη ποπ τραγουδίστρια - η οποία έχει απενεργοποιήσει εδώ και μέρες τη δυνατότητα για σχόλια στο Instagram, καθώς μετά την είδηση του θανάτου του Miller πολλοί fans του είχαν "πλημμυρίσει" με σχόλια το προφίλ της, κατηγορώντας την ότι με το χωρισμό τους οδήγησε τον τραγουδιστή στην υπερβολική δόση - είχε ανεβάσει μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στα μέσα Σεπτεμβρίου για το χαμό του πρώην συντρόφου της...

Λίγες ημέρες μετά απουσίασε από τα 70α Emmy Awards, λόγω του θανάτου του, ενώ εκπρόσωπός της είπε ότι ο Pete Davidson αποφάσισε να είναι δίπλα της στο σπίτι της για να τη στηρίξει. 

Τα δύο τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια βίωσε δύσκολες καταστάσεις, καθώς - εκτός από το θάνατο του Mac Miller - τον Μάιο του 2017 είχε σημειωθεί τρομοκρατικό χτύπημα στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα.

«Δεδομένου των γεγονότων των τελευταίων δύο ετών, η Ariana θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί και να ηρεμήσει. Θα χρησιμοποιήσει αυτή την περίοδο για να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους της και να ασχοληθεί με τα νέα τραγούδια της. Ευχαριστεί τους fans της για την κατανόησή τους» είχε προσθέσει τότε ο εκπρόσωπός της...