Breaking News

ELIF: Επεισόδια 189 - 190 - 191 - 192 - 193, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 15/10/18, 17:30 - Επεισόδιο 189: H Μελέκ αφήνει την Ελίφ στο νοσοκομείο για να την προσέχει η Γκιουλνούρ ώστε να μπορέσει εκείνη να πάει στην κηδεία του Κενάν. Η Αρζού θέλει να διώξει τη Μελέκ από την κηδεία του Κενάν αλλά η Αλιγιέ και ο Μελίχ την εμποδίζουν. Όλοι ξαφνιάζονται όταν εμφανίζεται στην κηδεία ο Νετζντέτ, ο πατέρας της Αρζού. Η Αρζού τον ρωτάει τι θέλει εκεί αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση.

Ο Νετζντέτ είναι ανακουφισμένος επειδή μαζί με τον Κενάν, θα θαφτεί και το κοινό τους μυστικό. Πριν συμβεί το ατύχημα, ο Κενάν είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή είχε εμπλοκή στη δολοφονία των γονιών της Μελέκ. Ο Νετζντέτ τότε ζήτησε από τον πιστό του άντρα, τον Φεγιάζ, να εμποδίσει τον Κενάν από το να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Φεγιάζ ήταν αυτός, που πείραξε το αυτοκίνητο του Κενάν με αποτέλεσμα να προκληθεί το θανατηφόρο ατύχημα.

Όταν φεύγουν όλοι, η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα πάνω από τον τάφο του Κενάν και του λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του και πως τον αγαπάει ακόμα. Ο Κενάν όμως στην πραγματικότητα είναι ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος και έχει παραισθήσεις, φωνάζοντας συνεχώς το όνομα της Μελέκ. Η Γκόντζα εξακολουθεί να είναι εpωτευμένη με τον Σελίμ αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό έτσι της αρκεί να βλέπει τη φωτογραφία του κρυφά και να ζει στο κτήμα μαζί του.

Μετά την κηδεία, ο Σελίμ δέχεται τα συλλυπητήρια του κόσμου και στη συνέχεια πηγαίνει στο νοσοκομείο για να βρεθεί στο πλευρό της Ζεϊνέπ. Ο οργανισμός της Ζεϊνέπ δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει χάσει πολύ αίμα και εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και όλοι ανησυχούν. Και ο Ερκούτ ανησυχεί για την κοπέλα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Όταν μαθαίνει τα άσχημα νέα αισθάνεται συντετριμμένος.

Μπαίνει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η κατάστασή της επιδεινώνεται και φωνάζει τους γιατρούς για να τη βοηθήσουν. Όταν ο Σελίμ μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι στο νοσοκομείο, τον κυνηγάει για να τον πιάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Τουλάι είναι στα χέρια του πρώην αφεντικού της, του Γκιοκχάν και ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ προσπαθούν να τη σώσουν. Καταλήγουν όμως να πέσουν θύματα ξυλοδαρμού από τους άντρες του Γκιοκχάν...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 189 ΕΔΩ

Τρίτη 16/10/18 - Επεισόδιο 190: Όλοι είναι έξαλλοι επειδή ο Ερκούτ κατάφερε να μπει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Ο Χουσεϊν, ο άντρας που βρήκε τραυματισμένο τον Κενάν, ζητάει βοήθεια αλλά επειδή είναι ένας άντρας διαταραγμένος διανοητικά και μένει μόνος του, κανένας δεν δίνει σημασία στα λόγια του. Όταν ο Χουσείν βρίσκει το κινητό του Κενάν, τηλεφωνεί στη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ προσπαθούν ξανά να σώσουν την Τουλάι και πάνω στον διαπληκτισμό ένας από τους μπράβους βγάζει μαχαίρι και επιτίθεται στον Βεϊσέλ. Ο Βεϊσελ κατά λάθος τον μαχαιρώνει.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φεύγουν αφήνοντας τον άντρα αιμόφυρτο. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να αποδεχθεί τον θάνατο του πατέρα της και η κατάστασή της τους επηρεάζει όλους στο κτήμα. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και ζητάει να βάλουν τέλος στην πολυετή έχθρα τους. Η Μελέκ σκέφτεται συνεχώς τις ωραίες στιγμές ευτυχίας, που έζησε στο πλευρό του Κενάν. Όταν της τηλεφωνεί ο Χουσείν, τρέχει να βρει τον Κενάν. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ζωντανός. Ο Κενάν συνέρχεται όταν ακούει τη φωνή της Μελέκ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 190 ΕΔΩ

Τετάρτη 17/10/18 - Επεισόδιο 191: Ο Κενάν δεν μπορεί να θυμηθεί που πήγαινε και γιατί ούτε πόσο καιρό βρίσκεται στο σπίτι του Χουσεϊν. Έχει μερική αμνησία και δεν θέλει να επιστρέψει σπίτι του. Η Μελέκ δεν μπορεί να τον πείσει για το αντίθετο, οπότε αποφασίζει να τον φροντίσει. Μέσω ενός μηνύματος, ο Κενάν μαθαίνει πως ο Ρασίμ, δολοφόνος των γονιών της Μελέκ, είναι στη φυλακή και αγνοώντας τα τραύματά του, πηγαίνει εκεί και η Μελέκ τον ακολουθεί. Στο δρόμο όμως η αιμορραγία του αυξάνεται και καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η Μελέκ πηγαίνει τον Κενάν στο σπίτι της. Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τον άντρα, που μαχαίρωσε. Μαζί με την Τουλαϊ αποφασίζουν να εξαφανιστούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πηγαίνουν να μείνουν στον Σαφέτ, φίλο του Μουράτ. Ο Μουράτ μένει στο νοσοκομείο στο πλευρό της Ζεϊνέπ αλλά τον βρίσκουν οι άντρες του Γκιοκχάν και τον κυνηγούν. Ο Μουράτ κρύβεται σε ένα σπίτι, που βρίσκει στον δρόμο. Η κόρη της οικογένειας, που μένει στο σπίτι, η Φεριντέ του προσφέρει τη βοήθεια της, παρά τις ανησυχίες της. Η Αρζού θέλει να χαρεί επειδή θα έχει πια μερίδιο από την κληρονομία των Εμίρογλου αλλά η απουσία του Κενάν την κάνει να αναρωτηθεί αν τελικά άξιζε όλη αυτή η προσπάθεια.

Τελικά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη, που απέκτησε και να γίνει η κυρία του σπιτιού. Επισκέπτεται τον πατέρα της και τον ρωτάει τι θέλει αλλά δεν παίρνει απάντηση. Η Αρζού του ζητάει να μείνει μακριά από τη ζωή της και ο Νετζντέτ της απαντάει πως δεν θα της δημιουργήσει προβλήματα αλλά θα πρέπει να χειριστεί μόνη της τον Σερντάρ. Ο Σελίμ βρίσκεται στο προσκέφαλο της Ζεϊνέπ και της μιλάει για την αγάπη, που νιώθει για αυτή. Η Ζεϊνέπ ανακτά επιτέλους τις αισθήσεις της και ο Σελίμ νιώθει ευλογημένος...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 191 ΕΔΩ

Πέμπτη 18/10/18 - Επεισόδιο 192: Όλοι είναι χαρούμενοι επειδή η Ζεϊνέπ ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ο Κενάν και η Μελέκ θυμούνται τα παλιά, όταν επιστρέφουν στο σπίτι η Γκιουλνούρ με την Ελίφ αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν την πόρτα. Έτσι αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως έμαθε τι συνέβη στην οικογένειά της και πως θα μάθει όλη την αλήθεια. Μαζί, πηγαίνουν στη φυλακή.

Ο Σερντάρ στην πραγματικότητα είναι πρώην εργαζόμενος του Νετζντέτ και ένα βράδυ, που η Αρζού ήταν μεθυσμένη, έζησαν μια εpωτική νύχτα, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος στην Τουγτσέ. Ο Σερντάρ θέλει πίσω την κόρη του. Η Τουγτσέ θέλει να πάει στον τάφο του πατέρα της αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει. Αν και η Αλιγιέ είχε ζητήσει να φτιάξουν τα φαγητά, που άρεσαν στον Κενάν, η Αρζού δίνει άλλες εντολές στη μαγείρισσα.

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και επιπλήττει την Αρζού αλλά εκείνη της απαντάει πως τώρα πια αυτή είναι η κυρία του σπιτιού. Η Αλιγιέ βάζει τα γέλια και της λέει πως δεν έχει πεθάνει ακόμα και πως πριν γίνει η κυρία του σπιτιού έχει να δώσει εξηγήσεις για το cd. Η Ζεϊνέπ έχει τις αισθήσεις της αλλά εξαιτίας των ισχυρών φαρμάκων, που παίρνει, νιώθει μουδιασμένα τα πόδια της. Ανησυχεί για τη Μελέκ και θέλει να τη δει. Ο Σελίμ της μιλάει για τον θάνατο του Κενάν και η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ συνήλθε και πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη δει. Αφήνει την Ελίφ για λίγες μέρες με την Γκιουλνούρ. Οι άντρες του Γκιοκχάν βρίσκουν τον Μουράτ και ζητάνε να μάθουν που είναι η Τουλάι. Τον χτυπάνε και εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει ο Ερκούτ για να τον σώσει αλλά ο Μουράτ είναι ακόμα θυμωμένος μαζί του γιατί πιστεύει ότι αυτός πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 192 ΕΔΩ

Παρασκευή 19/10/18 - Επεισόδιο 193: Η συμπεριφορά της Αρζού στο σπίτι είναι άσχημη και τρομοκρατεί όλο το προσωπικό. Η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει μόνη της στον τάφο του πατέρα της. Στο δάσος συναντάει τον Σερντάρ και εκείνος τη βοηθάει ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να δώσει και ένα μάθημα στην Αρζού. Η Αρζού πιστεύει πως ο Σερντάρ αποκάλυψε στην Τουγτσέ ότι είναι εκείνος ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ κλαίει στον τάφο του Κενάν και του λέει πως της λείπει πολύ, δεν μπορεί να πιστέψει πως πέθανε. Αφήνει μια ζωγραφιά στον τάφο.

Η εξαφάνιση της Τουγτσέ τους ανησυχεί όλους και την αναζητούν στον τάφο του Κενάν. Η Τουγτσέ δεν είναι εκεί αλλά βρίσκουν τη ζωγραφιά, που άφησε. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Μιλάνε για την απώλεια του Κενάν και ξεσπούν σε κλάματα. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεββάτι αλλά δεν νιώθει τα πόδια της και σωριάζεται στο πάτωμα. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Ρασίμ στη φυλακή και τον ρωτάνε γιατί σκότωσε τους γονείς της Μελέκ.

Ο Ρασίμ δεν θέλει να πει την αλήθεια και έτσι λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της κυνηγούσε τη γυναίκα του και έτσι τον πυροβόλησε και η μητέρα της σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της. Η Μελέκ είναι συγκλονισμένη αλλά ούτε εκείνη, ούτε και ο Κενάν πιστεύουν πως ο πατέρας της ήταν τέτοιος άνθρωπος. Αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνα τους και να επισκεφθούν τη γυναίκα του Ρασίμ. Ο Ρασίμ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως ο Κενάν και η Μελέκ τον επισκέφθηκαν στη φυλακή και ερευνούν τι συνέβη τότε. Τον διαβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος και τηλεφωνεί στον Φεγιάζ, τον άντρα που διέταξε να σκοτώσει τον Κενάν...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 193 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ