Breaking News

MasterChef 3: Αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος - Παρέδωσε επίτηδες το χειρότερο πιάτο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο Πάνος Τόγιας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδωσαν μάχη στην κουζίνα του  MasterChef για την παραμονή τους, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν προσχεδιασμένο. Ο Σταμάτης είχε αποφασίσει να αποχωρίσει...

Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση... Μετά την ψηφοφορία, δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Πάνος, ενώ ισοψήφησαν η Σπυριδούλα και η Εύα Αμπάν. Ο Σταμάτης, που ήταν αρχηγός, επέλεξε ως τρίτη υποψήφια τη Σπυριδούλα.

Έτσι αντιμετώπισε στη δοκιμασία τη Σπυριδούλα και τον Πάνο, έχοντας στο μυαλό του ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει στους κριτές το χειρότερο πιάτο. Μάλιστα, οι κριτές αρνήθηκαν να το βαθμολογήσουν.

«Συγγνώμη, πρώτα απ' όλα... Αυτό που έγινε σήμερα το επέλεξα εγώ να γίνει. Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ό,τι κρύβονται κάποια άτομα, πίσω από κάποια άλλα άτομα. Και σήμερα έκανα αυτό για να ξυπνήσουν και τα παιδιά, να ξυπνήσω γενικά και κάποια άτομα... Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό. Εγώ πιστεύω είναι σωστό... Το να κρύβεσαι πίσω από κάποιον είναι λάθος... Δεν ήθελα σεφ να φύγω, αλλά έπρεπε να γίνει κάτι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης, τονίζοντας ότι κάποιοι παίκτες έχουν στρατηγική.

Μετά την αποχώρηση του Σταμάτη, στο MasterChef συνεχίζουν 11 παίκτες.


Δείτε το βίντεο.