Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 61 (12-4-2019) - Δοκιμασία Αποχώρησης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια  επεισοδιακή ψηφοφορία έφερε μεγάλη αναταραχή και αναπάντεχα συναισθήματα στην επιφάνεια, στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Ο μαγειρικός αγώνας αυτής της ημέρας, με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλο, θα στιγματίσει για αρκετό καιρό τους παίκτες, που συνεχίζουν στον διαγωνισμό.

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο Πάνος Τόγιας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδωσαν μάχη στην κουζίνα του  MasterChef για την παραμονή τους. Ωστόσο ο Σταμάτης έμοιαζε να μαγειρεύει οδεύοντας στην καταστροφή. Εικόνα, που θύμισε περισσότερο οικειοθελή αποχώρηση, παρά αγώνα παραμονής στον διαγωνισμό. Μάλιστα, οι κριτές αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν το πιάτο του.

MasterChef 3: Αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος - Παρέδωσε επίτηδες το χειρότερο πιάτο

Νωρίτερα ο Ζαχίρ είχε ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα και έκανε λόγο για διπρόσωπους παίκτες, που άρχισαν να τον «γλείφουν» όταν έμαθαν (από παίκτες που επέστρεψαν) ότι είναι συμπαθής στον κόσμο.

Μπροστά στην κάμερα ξέσπασε και η Σπυριδούλα, που δάκρυσε και έδειχνε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει την απόφαση του Σταμάτη να την ψηφίσει και να οδηγηθούν οι τρεις φίλοι στη δοκιμασία αποχώρησης (Μετά την ψηφοφορία, δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Πάνος, ενώ ισοψήφησαν η Σπυριδούλα και η Εύα Αμπάν. Ο Σταμάτης, που ήταν αρχηγός, επέλεξε ως τρίτη υποψήφια τη Σπυριδούλα).

Θλίψη, απογοήτευση και οργή ήταν τα συναισθήματα εκείνων, που επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef, παρά χαρά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτή η αποχώρηση θα αλλάξει από τώρα και στο εξής τον τρόπο, που θα αντιμετωπίζουν κάποιοι τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι...