Breaking News

«Thrive»: Η Zέτα Δούκα συναντά τον Κώστα Κόκλα (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει στη Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια της υγείας του. Όπως εξηγεί: «Αυτό που έγινε τρόμαξε περισσότερο τους γύρω μου παρά εμένα. Όμως, με έκανε να δω ότι με έχουν ανάγκη, με αγαπούν και ότι οφείλω να κάνω πράγματα ώστε να είμαι για πιο πολύ καιρό κοντά τους».  Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλάει για τον έpωτα και το γάμο.

Η Βάσω Στασινού - Νικοπολίδη, ιδρύτρια του 4moms.gr, συνομιλεί με τη Ζέτα Δούκα για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, Αντώνη. «Θεωρώ ότι σε μία σχέση δεν μπορούν να κάνουν καριέρα και οι δύο.  Ο ένας πρέπει να κάνει πίσω και εγώ ήμουν αυτή που έπρεπε να βρίσκομαι ένα βήμα πίσω και δίπλα στον Αντώνη, ώστε να είναι ήρεμος» λέει χαρακτηριστικά.

Και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας, θα μας μιλήσει για το πώς η άσκηση μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση του μισθού μας.

«Thrive»: Εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με τη Ζέτα Δούκα. Κάθε Κυριακή στις 09:00, στον ΑΝΤ1.