Breaking News

Έλενα Ακρίτα για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο καλοκαίρι η Έλενα Ακρίτα είχε δηλώσει για τη γνωστή διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή: «Το δικαστήριο με τον Σεφερλή θα γίνει τον Οκτώβριο, μου έχει κάνει αγωγή. Μου ζητάει 100.000 ευρώ, ζητάει 100.000 ευρώ από την εφημερίδα "Τα Νέα" και ζητάει και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη άλλες 100.000 ευρώ, επειδή εκφράσαμε τη γνώμη μας με άξονα το άρθρο 14 του Συντάγματος, που μιλάει για την ελευθερία της έκφρασης. Δεν κάνει να μη μας αρέσει ο κ. Σεφερλής. Αν δεν μας αρέσει ο κ. Σεφερλής θα πάμε φυλακή...»

Σήμερα η δημοσιογράφος και συγγραφέας φιλοξενήθηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα», όπου μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη για το νέο της βιβλίο, ενώ είπε για τον κωμικό ηθοποιό (όπως θα δείτε από το 2:55 στο βίντεο που ακολουθεί):

«Γράφω κάτι για τον Μάρκο Σεφερλή, που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, διαστρεβλώνεται αυτό το κάτι και με πάει σε αγωγή για 100.000 ευρώ. Ορίστε το κόστος... Ψυχικό, οικονομικό... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα χάσω τη δίκη...

Συγγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε "και" από ό,τι έχω γράψει... Ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη trash είπα εκείνον trash. Στην ουσία είπα trash το είδος το θεατρικό το οποίο χλευάζει κοινωνικές ομάδες... Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα, ίδια θα είναι η γνώμη μου...».