Breaking News

Τριαντάφυλλος για Φαίη Σκορδά: «Ο δικηγόρος μου θέλει να το συνεχίσει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τη Φαίη Σκορδά είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούνιο, όταν η παρουσιάστρια ξέσπασε, μετά το story του στο Instagram, σχετικά με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στα τέλη Ιουλίου: «Η κα Σκορδά με κράζει στην εκπομπή της, χωρίς να βάλει το story που ανέβασα... Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα... Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι' αυτό, λοιπόν, η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ...».

Τώρα ο Τριαντάφυλλος λέει στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε": «Ο δικηγόρος μου θέλει να το συνεχίσει, αλλά θα δω αν θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω... Πας και λες κάποια πράγματα στην κάμερα χωρίς να σκεφτείς ότι αυτό το παιδί έχει οικογένεια, γυναίκα, μητέρα, αδερφή και φίλους. Έτσι όπως το είπες, ο άλλος μπορεί να νομίζει ότι εγώ έκανα κάτι κακό. Δείξε αυτό που έγινε και πες αυτά που έχεις να πεις. Όχι χωρίς να δείξεις κάτι, πας και λες πράγματα επειδή έχεις τη δύναμη της κάμερας και της εκπομπής. Δηλαδή υπάρχει αυτό το δικαίωμα να κράζεις όποιον θέλεις χωρίς να εξηγείς τι έχει γίνει;

Η Νατάσα είναι φοβερό παιδί, φωνάρα και εν πάση περιπτώσει το τι κάνω εγώ με τη Νατάσα και τι γουστάρουμε να κάνουμε με τη Νατάσα και τι λέμε εμείς με τη Νατάσα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Γιατί όχι να μην συνεργαστώ ξανά μαζί της; Την αγαπάω πάντα και με αγαπάει».