Breaking News

Έσπασε τη σιωπή της η σύζυγος του Chris Hemsworth: «O Liam αξίζει πολλά περισσότερα από τη Miley» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώην μοντέλο Elsa Pataky είναι η σύζυγος του ηθοποιού Chris Hemsworth (αδερφού του Liam), με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail,  που επικαλείται το ισπανικό περιοδικό "Hola!", η Elsa Pataky έσπασε τη σιωπή της και με δηλώσεις της στη Μαδρίτη τόνισε ότι ο Liam Hemsworth αξίζει πολλά περισσότερα από την πρώην σύζυγό του, Miley Cyrus.

«Ο Liam, μετά από μια σχέση στην οποία είχε αφιερωθεί για δέκα χρόνια, είναι λίγο πεσμένος, αλλά αντιμετωπίζει καλά την κατάσταση, είναι ένα δυνατό αγόρι και αξίζει το καλύτερο» πρόσθεσε η 43χρονη Ισπανίδα, σύμφωνα με το "Hola!".

Και επισήμανε: «Βρίσκεις πάντα υποστήριξη στην οικογένειά σου. Ο Chris ήταν στο πλευρό του για να του δώσει τη στήριξη και τη δύναμη που χρειαζόταν».

Να σημειωθεί ότι η Elsa Pataky και η Miley Cyrus ήταν στενές φίλες, όταν η  26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν μαζί με τον Liam Hemsworth.

Οι δυο τους είχαν καταγραφεί να κάνουν παρέα στην παραλιακή πόλη Byron Bay της Αυστραλίας (δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω), όπου οι Hemsworths είναι ιδιοκτήτες αρκετών ακινήτων. Μάλιστα, για χάρη της φιλίας τους είχαν κάνει και τατουάζ.

Η Miley Cyrus, μετά το διαζύγιό της με τον Liam Hemsworth και το σύντομο ειδύλλιό της με την Kaitlynn Carter, που ακολούθησε, είναι μαζί με τον 22χρονο μουσικό Cody Simpson...

Όσο για τον Liam Hemsworth, πιστεύεται ότι είναι ζευγάρι με την 22χρονη Maddison Brown, η οποία πρωταγωνιστεί στη διάσημη σαπουνόπερα «Δυναστεία».





H Elsa Pataky με τον σύζυγό της Chris Hemsworth...