Breaking News

Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου είναι μια χαρά τώρα... Περάσαμε 2,5 εξαιρετικά δύσκολους μήνες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λένα Μαντά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», όπου μίλησε για τη ζωή της και το συγγραφικό της έργο, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του συζύγου της. Συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας είπε, μεταξύ άλλων, στην Τατιάνα Στεφανίδου:

«Ο σύζυγός μου είναι μια χαρά τώρα, δόξα τω Θεώ... Για μένα τότε ήρθε η συντέλεια του κόσμου, γιατί όταν ακούς για μια βαριά πάθηση, λίγο αρχίζεις και στο πίσω μέρος του μυαλού σου δίνεις τον αγώνα σου, αλλά και λίγο προετοιμάζεσαι, ότι μπορεί και να μην...

Στις έξι το απόγευμα συζητούσαμε για να κάνουμε κάτι αλλαγές στο σπίτι και ξαφνικά στις 11 το βράδυ βγήκε ο γιατρός για να μου πει ότι "Μπαίνει χειρουργείο, είναι διαχωριστικό ανεύρυσμα, το καλό σενάριο θα είναι να πεθάνει...". Και ρωτάω "Το κακό ποιο είναι;" και μου λέει "Να πάθει εγκεφαλικό, να μείνει ανάπηρος. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε".

Υπήρχε μια παρενέργεια, την οποία την έχουμε ακόμα. Οι πνεύμονες άργησαν να λειτουργήσουν και συνεχίζουν να έχουν κάποια μικρά προβληματάκια...

Περάσαμε 2,5 εξαιρετικά δύσκολους μήνες. Η αποθεραπεία του ήταν πάρα πολύ δύσκολη, κυρίως σε ότι είχε να κάνει με το μυαλό, που πειράχτηκε λίγο στην επέμβαση. Από εκεί και μετά, όμως, είμαστε καλά».