Breaking News

Επιβεβαιώθηκε η νέα σχέση του Liam Hemsworth (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον χωρισμό του με την πρώην, πλέον, σύζυγό του Miley Cyrus, φαίνεται ότι προχώρησε στη ζωή του ο Liam Hemsworth, ο οποίος γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά του (13 Ιανουαρίου). 

Τον Δεκέμβριο ο Αυστραλός ηθοποιός είχε καταγραφεί με το νεαρό μοντέλο Gabriella Brooks, που κατάγεται από τη χώρα του, στην παραλιακή πόλη Byron Bay. Μάλιστα, οι δυο τους επισκέφτηκαν τότε τους γονείς του Liam Hemsworth - τον πατέρα του Craig και τη μητέρα του Leonie  - και απόλαυσαν ένα οικογενειακό γεύμα.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε, καθώς το περιοδικό της Αυστραλίας "New Idea" δημοσίευσε φωτογραφίες, που δείχνουν τον ηθοποιό να φιλάει τη Gabriella Brooks σε παραλία του Byron Bay, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των λουόμενων. Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ...

Σύμφωνα με το περιοδικό "New Idea", μία πηγή είπε στο Us Weekly: "Ο Liam αισθάνεται άνετα με τη Gabriella. Η οικογένειά του την εγκρίνει και πραγματικά της αρέσει. H Gabriella είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν".

Τον περασμένο Απρίλιο η Gabriella είχε βάλει τέλος στην τετραετή σχέση της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "The 1975", Matt Healy.

Από την άλλη, ο Liam Hemsworth είχε καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο σε τρυφερές στιγμές με πρωταγωνίστρια της διάσημης σαπουνόπερας «Δυναστεία», την 22χρονη Maddison Brown, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια στη σχέση τους.

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψή τους στο Byron Bay τον Δεκέμβριο.