Breaking News

Η νέα σύντροφος του Liam Hemsworth; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Οκτώβριο ο Liam Hemsworth, ο πρώην - πλέον - σύζυγός της Miley Cyrus, είχε καταγραφεί σε τρυφερές στιγμές με πρωταγωνίστρια της διάσημης σαπουνόπερας «Δυναστεία», την 22χρονη Maddison Brown, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπήρξε συνέχεια στη σχέση τους.

Τώρα ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός εθεάθη με το μοντέλο Gabriella Brooks, που κατάγεται από τη χώρα του, στην παραλιακή πόλη Byron Bay, όπου οι Hemsworths είναι ιδιοκτήτες αρκετών ακινήτων.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν τους γονείς του Liam Hemsworth - τον πατέρα του Craig και τη μητέρα του Leonie  - και απόλαυσαν ένα οικογενειακό γεύμα, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα, επισημαίνει η Daily Mail.


Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς προέκυψε η γνωριμία τους. Οι φήμες κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιo, ωστόσο συχνά υπερβάλλουν, οπότε ο χρόνος θα δείξει αν η γνωριμία τους εξελιχθεί σε σχέση. Πάντως στις αρχές Δεκεμβρίου η 21χρονη Gabriella είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram από το Byron Bay.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Liam επέστρεψε στην Αυστραλία - μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο Τορόντο του Καναδά, όπου βρέθηκε για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σόου «Dodge and Miles» - και πιστεύεται ότι θα παραμείνει για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.