Breaking News

Σκηνές από «Τιτανικό» στην Καραϊβική: Ο DiCaprio σε σκάφος που έσωσε νεαρό από πνιγμό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του 2019 ο Leonardo DiCaprio καταγράφηκε με τη νεαρή σύντροφό του, Camila Morrone, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Καραϊβική...

Εκείνες τις μέρες ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης ενός ανθρώπου, που πέρασε 11 ώρες στη θάλασσα. 

Συγκεκριμένα, μία πηγή επιβεβαίωσε στo DailyMail.com ότι ο Leonardo DiCaprio βρισκόταν σε ένα σκάφος (φωτογραφίες πιο κάτω) στα ανοιχτά του Αγίου Βαρθολομαίου.

Η δραματική διάσωση φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019. Ο πλοίαρχος έμαθε ότι ένας Γάλλος, 24 ετών, είχε πέσει από ένα κρουαζιερόπλοιο και ο ηθοποιός αμέσως συμφώνησε να σπεύσει το σκάφος, ώστε να συνδράμει στις έρευνες.

Μετά από ώρες αναζήτησης, εντόπισαν τον νεαρό Γάλλο και το πλήρωμα του σκάφους τον ανέσυρε από τη θάλασσα λίγο πριν βραδιάσει και ενώ μία έντονη καταιγίδα άρχισε να πλήττει την περιοχή.

Μάλιστα, το σκάφος - δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα αν τον αναζητούσαν σκάφη του λιμενικού - φέρεται να ήταν το μοναδικό που αναζητούσε τον 24χρονο.

Από την πλευρά του ο πλοίαρχος του σκάφους περιέγραψε ως απίθανη την επιτυχή διάσωση. «Μία στο δισεκατομμύριο» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις πιθανότητες εντοπισμού του Γάλλου.

Όπως ήταν επόμενο, το δημοσίευμα της Daily Mail κάνει αναδρομή και στην ταινία «Τιτανικός», όπου ο Leonardo DiCaprio, ως Jack, έσωσε την Rose (Kate Winslet), αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.