Breaking News

Χρήστος Χολίδης: «Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα και δεν έφαγα χαστούκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «The 2Night Show» ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του, ως μοντέλο, στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και για την απόφαση του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην τρομερή περιπέτεια που βίωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip στην Αίγυπτο για το νέο του τραγούδι «Μάτια Μου Όμορφα», όπως και στη σκέψη του να τα αφήσει όλα πίσω και να ζήσει στο εξωτερικό.

Επίσης, μίλησε για τη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την  Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, διαψεύδοντας τις φήμες που τον έφεραν υπεύθυνο. Στο περιστατικό είχε αναφερθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γιώργο Λιάγκα... Μεταξύ άλλων, είπε:

«Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το "έργο". Είπαν πως μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και πως μάλωσα με την Άντζελα...

Με ενόχλησε αφάνταστα που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο ενός μαγαζιού. Επειδή πήγα στη Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν: "Τι έκανες; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;". Αυτό ήταν το χειρότερο...

Με ενόχλησε που έφαγα εγώ το "χρέωμα" και με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα και δεν έφαγα χαστούκι».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1