Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 44 (6-4-2020) - Αποχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ντέμη Γεωργίου είχε κερδίσει την ασυλία... Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6 Απριλίου η Ντέμη βρέθηκε εκτός ψηφοφορίας της κόκκινης ομάδας, από την οποία προέκυψαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ασυλία είχε επίσης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Με το Σταύρο και τη Ντέμη να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, έχοντας την ασυλία, οι υπόλοιποι 4 κλήθηκαν να ψηφίσουν δίκαια ανάμεσά τους.

Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν δύο φίλοι, ο Κώστας Νταλιάνης και ο Ηλίας Κιαζόλι, οι οποίοι έδωσαν μάχη στην κουζίνα προκειμένου να παραμείνουν και να συνεχίσουν το μαγειρικό ταξίδι τους στο MasterChef 4.

Το πιάτο αντιγραφής του ιδιαίτερου καλεσμένου και σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου άφησε πολλά στόματα ανοιχτά, όχι μόνο με την ξεχωριστή και μινιμαλιστική του εμφάνιση, αλλά και με τις απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές του.

Μετά τη δοκιμασία, τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Ηλίας Κιαζόλι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει συγκινημένος από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λασκαρίδης ξέσπασε μπροστά στην κάμερα, κατηγορώντας κάποιους παίκτες ότι... κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στοιχημάτιζαν σχετικά με το ποιος θα νικήσει.

Δείτε την αποχώρηση του Ηλία. Ολόκληρο το επεισόδιο 44 στο 2ο βίντεο.