Breaking News

Θεοφανία Παπαθωμά: «Δε θα συμμετείχα ποτέ σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, που αναφέρθηκε και στην ανάρτηση της στο Facebook, μετά και τη νέα ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η οποία απέσυρε το σποτ με τον Χρήστο Λούλη... Η ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Το τεστ για τον κορονοϊό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί, αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί. Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, τι να λέμε τώρα...

Η περίοδος της καραντίνας είχε τα θετικά της και τα αρνητικά της. Σκεφτήκαμε πολύ, συσφίξαμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας. Ήταν μία κάθαρση και του περιβάλλοντος και εσωτερική. Το άσχημο είναι ότι... ελπίζω να μην συνεχιστεί γιατί χωρίς δουλειά θα αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα επιβίωσης. Επίσης, άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική ελευθερία, με αυτό το πρόσχημα. Ηταν μία φυσιολογική ζωή, αλλά... λογοδοτούσαμε.

Πιστεύω ότι ο ιός αυτός υπήρχε πολύ πιο νωρίς, από το Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει το Δεκέμβριο, όλα τα παιδάκια ήταν άρρωστα, οπότε... ξαφνικά πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν.

Δεν με ενόχλησε κάτι στο σποτ της ΓΓΠΠ, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι το σποτ, αλλά τη "φωνή" της Πολιτικής Προστασίας. Δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, από την ανάρτηση που κάνεις, ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει και γράφει ό,τι θέλει. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόσο συμφορά προκαλεί, κακή ενέργεια  και τίποτα άλλο...

Δε θα συμμετείχα ποτέ σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα. Δεν είναι αυτή η λύση, αλλά ας μην επισέλθουμε σ' αυτό το θέμα γιατι προκαλεί διχασμό...».

Να σημειωθεί ότι η Θεοφανία Παπαθωμά είχε γράψει στην ανάρτηση (την οποία τελικά διέγραψε), ανεβάζοντας και φωτογραφίες καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος σε διάφορα σποτ το προηγούμενο διάστημα: «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάτε σπίτι! Μείνετε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!».