Breaking News

Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει ο θαυμασμός του κοινού, την εκτίμησή του δε θέλω να χάσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ότι ο κόσμος πηγαίνει στο θέατρο για να δει εκείνον και όχι το ρόλο που υποδύεται, γι’ αυτό και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:

«Εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο, έρχονται να δουν εμένα ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους, αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στο χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε.

Οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν κάποιες ώρες μαζί μας γιατί έχουμε κάτι να τους πούμε, μέσα από ένα έργο. Αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν.

Αν ανεβάσω μια παράσταση και δεν πάει καλά, φταίω εγώ, χωρίς συζήτηση... Δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Δηλαδή, ο χρόνος που έγινε αυτό δεν ήταν ο κατάλληλος, ο χώρος, αν θέλετε, δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις βαθιές επιθυμίες του κόσμου. Κατεβάζεις την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου».

Επίσης, εξήγησε γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του: «Ας στεναχωριέται το κοινό, αλλά με εκτιμά περισσότερο γιατί ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ και δεν τους εκτιμώ. Ίσα ίσα, με το έργο μου έχω δείξει ότι τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους, που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ας χάσω το θαυμασμό του κοινού, την εκτίμησή του δεν θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δεν με ενδιαφέρει...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.

falstaf είπε...

εκανε κι η μυγα κωλο!!!

» Σχολιάστε