Breaking News

Ελισάβετ Μουτάφη για το νέο επαγγελματικό της βήμα: «Είμαι χαρούμενη, αλλά και αγχωμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάκης Τσέλιος είχε ανακοινώσει στις αρχές του χρόνου την απόφασή του να παραδώσει τα ηνία του ατελιέ του στην ανιψιά του, τη γνωστή ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη.

Τον περασμένο Μάιο οι δυο τους έκαναν κοινές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», με τον σχεδιαστή μόδας να μη κρύβει τη συγκίνησή του.

Η Νάντια Κοντογεώργη φιλοξένησε στο «ΦλΕΡΤ» της ΕΡΤ την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία μίλησε για την υποκριτική, τη ζωή της, το γάμο της και το σύζυγό της. Για το νέο επαγγελματικό της βήμα σημείωσε:

«Είναι πολύ τιμητικό για μένα και με αγχώνει και πάρα πολύ γιατί ήμουν πάντα μέσα σε μια οικογένεια, που το ζούσε όλο αυτό.

Από μικρή υπήρχε η σκέψη μέσα μου να γίνω σχεδιάστρια μόδας. Επέλεξα την υποκριτική, αλλά πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Πάντα ήμουν θαυμάστρια του θείου μου. Πάντα θεωρούσα ότι η μόδα είναι τέχνη και έχει άμεση σχέση με αυτό που κάνουμε στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Όταν μου το πρότεινε ο θείος μου αγχώθηκα πολύ. Είναι πάντα δίπλα μου, όπως και η μητέρα μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ο κόσμος λόγω της δουλειάς μου με ξέρει και είμαι πολύ ειλικρινής.

Ετοιμάζουμε μία επίδειξη, αν όλα πάνε καλά, μέσα στο χειμώνα. Θα έχει και δικά μου σχέδια. Είμαι χαρούμενη, αλλά και πολύ αγχωμένη».