Breaking News

Γκουντάρας - Κάκκαβα: «Εκτός του Γρηγόρη, είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις τους, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα φιλοξενήθηκαν στο «The 2Night Show», όπου μίλησαν για τη γνωριμία τους, τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης, καθώς και τα δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Η Ναταλί Κάκκαβα δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους.

«Τη μαμά μου την "έχασα" πριν από 2,5 χρόνια περίπου. Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν πολλά χρόνια, το 1999. Δεν έχω κανέναν, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Εκτός του Γρηγόρη, είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες... Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτόν το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης» είπε χαρακτηριστικά.

«Με συγκινεί η Ναταλί γιατί είναι η αλήθεια της αυτή. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου» τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας για την απώλεια των γονιών του. 

Μεταξύ άλλων, οι δυο τους εξήγησαν πώς η ανεργία, που τους χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα.

Δείτε όσα είπαν στον στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.