Breaking News

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η τοπική κοινωνία και οι δάσκαλοί μου με θεωρούσαν ένα... ξεγραμμένο χαρτί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Ιωάννη Παπαζήση, τον πρωταγωνιστή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε για τα ανέμελα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα, τότε που τον θεωρούσαν κάποιοι «ξεγραμμένο χαρτί»,  αλλά και για το πώς κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο και να ανατρέψει την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έβλεπα στο σινεμά τον Μίκι Ρουρκ, που καβαλούσε μια Harley και φανταζόμουν το "παπάκι" μου σαν Harley. Η πόλη γελούσε, αλλά εγώ ήμουν ευτυχισμένος. Και τώρα γελάει η πόλη, αλλά για όλους λόγους, τώρα είναι περήφανη.

Η τοπική κοινωνία και οι δάσκαλοί μου με είχαν ένα "ξεγραμμένο χαρτί". Αυτό αποδείχτηκε μετά... Όταν η μητέρα μου χάρηκε πάρα πολύ αργότερα, που πέρασα με την πρώτη στο Εθνικό Θέατρο, συνάντησε τη διευθύντριά μου από το σχολείο και της το είπε. Η διευθύντρια δεν μπορούσε να το πιστέψει... Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τέτοιο παιδί μπορούσε να περάσει στο Εθνικό Θέατρο. 

Στην επαρχία υπάρχει μια νοοτροπία ότι για να γίνεις κάτι πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω, να έχεις διαβάσει.. Χαίρομαι που στα 42 μου χρόνια είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος γι' αυτό που αποφάσισα να κάνω σ' αυτή τη ζωή. Και θα ήθελα, επειδή έχω κι ένα παιδάκι που είναι 5 ετών, να κάνει ό,τι γουστάρει».

Επίσης, εξήγησε πόσο τον έχει επηρεάσει η πατρότητα και πόσο έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή του, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον πατέρα του, εντυπωσιάζοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν μπορώ να πω αν θα με ήθελα για πατέρα μου, γιατί είμαι τόσο εpωτευμένος με τον πατέρα που έχω κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα... Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που είχα και έχω στη ζωή μου. Τον λένε Δημήτρη. Η μαμά μου ήταν η "κολόνα" του σπιτιού. Ο μπαμπάς μου ήταν φίλος μου, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός κόσμος λόγω κορονοϊού, όπως και στη συμμετοχή του στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της συνέντευξης σχολίασε την εισβολή του στο «The 2Night Show» τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν καλεσμένη ήταν η συμπρωταγωνίστριά του Αναστασία Παντούση.

Δείτε το βίντεο.