Breaking News

MasterChef 4 - Σταύρος Βαρθαλίτης: «Το ταξίδι είχε ένα πολύ ωραίο τέλος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του απέναντι στον Σταυρή Γεωργίου στον τελικό του MasterChef 4, τον οποίο είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε μπροστά στην κάμερα του Happy Day:

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου για το τι θα γίνει σήμερα. Τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το όνειρό μου το πραγματικό. Αυτό το ταξίδι είχε ένα πολύ ωραίο τέλος και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος.

Τώρα θέλω να δουλέψω δίχως αύριο για να δείξω στον κόσμο ότι αξίζω το βραβείο και την αγάπη του, επίσης.

Κατά βάθος κάτι μου έλεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και αυτό νομίζω φάνηκε. Απλά έλεγα στον εαυτό μου "Κράτα χαμηλά τη μπάλα, γιατί αν κερδίσεις δεν πρέπει να το δείξεις καθώς έχεις να κάνεις με τον καλύτερό σου φίλο μέσα στο παιχνίδι".

Δεν περίμενα τους 30 βαθμούς (3 δεκάρια) στη δεύτερη δοκιμασία. Ήξερα ότι είχα κάνει πολύ καλή προσπάθεια στις αντιγραφές. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή τη βαθμολογία, που ήταν ονειρική... Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ο τελικός».

• Ο Βαρθαλίτης μοιράζεται το έπαθλο με τον Σταυρή

O Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Δείτε τα βίντεο.


«Από τον ιδρώτα και το άγχος πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά, αλλά έχουμε να χάσουμε κι άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Μέσα στο παιχνίδι έχω πάρει 8 κιλά και συνεχίζω από δω και πέρα με καθαρή διατροφή» είπε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Κρικοριάν.