Breaking News

Δ. Αλεξάνδρου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η σχέση με τον πατέρα του και το νέο τηλεοπτικό βήμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, τον περασμένο χρόνο: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 5-6 χρονών. Είχα να δω τον πατέρα μου 10 χρόνια. Ή αφήνεσαι και παραδίνεσαι στη ζωή ή αναγκάζεσαι να την πάρεις πολύ νωρίς στα χέρια σου... Δουλεύω από 13 ετών με αποτέλεσμα να χάσω όλο το κομμάτι της παιδικής ηλικίας.... Τελικά με τον πατέρα μου μιλήσαμε. Απλά ήθελε το χρόνο του για να συμβεί. Γνώριζα ότι μένει στο Παγκράτι. Είχα το προαίσθημα ότι κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Πέρασε από το καφέ, που έχω στο Παγκράτι και μιλήσαμε. Αρχικά υπήρχε μια αμηχανία και από τους δύο. Δεν ήθελα να ακούσω δικαιολογίες και του είπα ότι προτιμώ να ξεκινήσουμε τη σχέση μας από την αρχή, χωρίς να αναφερθούμε στο παρελθόν. Ό,τι συνέβη... συνέβη».

Επίσης, αναφέρθηκε στο χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια, όπως και στο νέο του επαγγελματικό βήμα, ανακοινώνοντας πως θα είναι στο παιχνίδι μόδας «Style Μe Up» του Open, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου...

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση... Θα συμμετέχω ως κριτής στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου» αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε τη συνέντευξη.