Breaking News

Ben Affleck - Ana de Armas: «Χαμένοι» στον έpωτά τους - Στο Μαλιμπού με τον Matt Damon και τη σύζυγό του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιο εpωτευμένοι από ποτέ καταγράφηκαν ο Ben Affleck και η όμορφη ηθοποιός Ana de Armas. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water», που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου 2020. Οι πρώτες φωτογραφίες από το ζευγάρι είχαν έρθει στη δημοσιότητα εν μέσω καραντίνας, στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο φωτογραφικός φακός απαθάνατισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον, επίσης, διάσημο ηθοποιό Matt Damon - που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Luciana Barroso και τη μικρή τους κόρη -, με τον οποίο τον περασμένο Ιούνιο είχαν πάει οικογενειακώς στο Λούισβιλ του Κεντάκι, προκειμένου να τιμήσουν τη Breonna Taylor, ένα από τα θύματα αστυνομικής βiας στις ΗΠΑ.

Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός και η 32χρονη Ana de Armas - που μετακόμισε από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της - καταγράφηκαν να φιλιούνται στην παραλία, μπροστά στους φίλους τους, ενώ ήταν συνέχεια αγκαλιασμένοι.


Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά - τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina και τον 8χρονο Samuel -, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner, τα οποία έχει γνωρίσει στη σύντροφό του...

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Μία πηγή δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Us Weekly ότι η Jennifer Garner είναι χαρούμενη που είναι ευτυχισμένος. «Αυτό θέλει τελικά για τον πατέρα των παιδιών της» τόνισε η πηγή, προσθέτοντας «Η Jennifer είναι πάντα ευγενική και εμπιστεύεται τον Ben και του επιτρέπει να κάνει ό, τι θέλει όταν είναι με τα παιδιά».

Να σημειωθεί ότι η Ana de Armas είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail