Breaking News

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Σενάρια για κρυφό γάμο μετά από φωτογραφία στο Instagram (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου ένα μήνα πριν ο γιος του David Beckham, ο 21χρονος Brooklyn, ανακοίνωσε στο Instagram ότι έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Brooklyn και τη Nicola να σχεδιάζουν να ξοδέψουν 4 εκατομμύρια λίρες σε δύο διαφορετικές τελετές, που θα γίνουν το 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Nicola άφησε υπόνοιες στους followers της ότι μπορεί να παντρεύτηκε κρυφά με τον Brooklyn.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο στα stories του Instagram, που τη δείχνει να κρατά μία ετικέτα με τον αγαπημένο της, ο οποίος φορά στο δάχτυλό του μία  χρυσή βέρα.

Η Nicola δεν άφησε κάποια λεζάντα στη φωτογραφία, με τους followers της να κάνουν διάφορα σενάρια, μεταξύ των οποίων και ο κρυφός γάμος τους.


Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε καταγραφεί στους δρόμους του Λονδίνου να φορά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο - σύμφωνα με τη Daily Mail - αγγίζει σε αξία τις 350.000 λίρες.