Breaking News

«Fast Times at Ridgemont High»: Μεταδόθηκε η διαδικτυακή συνάντηση των Brad Pitt - Jennifer Aniston (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt συναντήθηκαν διαδικτυακά, στα πλαίσια μιας ανάγνωσης της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» του 1982, σε σκηνοθεσία της Amy Heckerling.

Το φιλανθρωπικό event, με τίτλο «Dane Cook Presents Feelin' A-Live Fast Times At Ridgemont High», μεταδόθηκε στα social media χθες, 17 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς CORE (Community Organized Relief Effort) - που ιδρύθηκε από τον Sean Penn - και REFORM Alliance, που μάχεται κατά της πανδημίας του κορονοϊού.


Στη διαδικτυακή παρέα βρέθηκαν διάσημα πρόσωπα: ο πρωταγωνιστής της ταινίας Sean Penn και οι Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmel, Julia Roberts, John Legend και Ray Liotta.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο διάβασμα της ταινίας ο Pitt ανέλαβε το ρόλο του Brad Hamilton, που είχε υποδυθεί ο Judge Reinhold, ενώ η Aniston έπαιξε τη «σeξι βασίλισσα» του Λυκείου, Linda Barrett, που ενσάρκωσε η Phoebe Cates.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Πλέον παραμένουν καλοί φίλοι. Η προηγούμενη συνάντησή τους ήταν στην 26η ετήσια απονομή των βραβείων SAG (Screen Actors Guild) Awards, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Επίσης, το περασμένο έτος ο Brad Pitt είχε καταγραφεί να πηγαίνει στο ξενοδοχείο Sunset Tower, στο Λος Άντζελες, όπου η Jennifer γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Δείτε το βίντεο.