Breaking News

Κεραμέως: «Κανονικά στις 8:15 τη Δευτέρα τα παιδιά στα σχολεία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στα σχολεία τους, που καλούνται να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοϊού.

«Τη Δευτέρα τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στις 8:15. Την πρώτη μέρα παραδοσιακά δεν γίνεται ουσιαστικό μάθημα. Ένα κομμάτι της πρώτης μέρας θα αφιερωθεί στην εξήγηση εκ μέρους των εκπαιδευτικών των μέτρων προστασίας και πρόληψης», τόνισε - μεταξύ άλλων - η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα γίνει με τα μαθήματα στα πανεπιστήμια.

Η εκπομπή μετέδωσε και εικόνες από σχολείο της Ραφήνας, όπως έχει διαμορφωθεί, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Για την την έναρξη της σχολικής χρονιάς με μάσκες μίλησε και η διευθύντρια τη Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, η οποία αναφέρθηκε και στο «φρένο» στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Οξφόρδης, όπως και στη σημασία του εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων με το εμβόλιο της γρίπης.

Δείτε τα βίντεο.