Breaking News

«Γράμμα Για Σένα»: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Γράμμα για σένα» κάνει πρεμιέρα στο Open την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:00 το βράδυ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται αντιμέτωπη με συγκλονιστικές ιστορίες ζωής. 

H Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει διηγηθεί τηλεοπτικά τις πιο συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες. Τις έχει ζήσει λεπτό προς λεπτό στο πλευρό των πρωταγωνιστών τους. Έχει μοιραστεί τη συγκίνηση, την αγωνία, αλλά και τη χαρά τους.

Συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου «ανοίγει» το πρώτο «Γράμμα για σένα» αυτή την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο OPEN. 

Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση.


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Γράμμα για σένα». Πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN.