Breaking News

Σπάνια συνέντευξη της Τζοβάνας Φραγκούλη - Οι λόγοι που έφυγε στο εξωτερικό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζοβάνα Φραγκούλη είχε παρουσιάσει κατά τη δεκαετία του 1990 το «Πες το και θα γίνει», μια από τις πρώτες εκπομπές ριάλιτι στην Ελλάδα, έπαιξε σε ταινίες, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές σειρές, όπως: «Τρεις και ο... Κούκος!», «Η αλεπού και ο μπούφος», «Πατήρ, υιός και πνεύμα» κ.α.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε ένα κανάλι στο Youtube λίγο πριν τον κορονοϊό. Δεν επέστρεψα από την Αμερική με τη λογική να κάνω ένα κανάλι στο Youtube. To "Πες το και θα γίνει" επιστρέφει μέσα από το διαδίκτυο, αυτός ήταν ο στόχος μας.

Είχαν υπάρξει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τις απέρριψα γιατί εγώ έστησα την προσωπική μου ζωή στη Νέα Υόρκη, Έκανα έναν γάμο στο παρελθόν, μπορεί να έχω κάνει και έναν γάμο καινούργιο, που μπορεί να μην τον μάθατε..

Έκανα έναν γάμο, χώρισα, έφυγα Αμερική, άλλαξε η ζωή μου... Μόνη μου θα έμενα; Να μην είχα έναν άνθρωπο; Ο άνθρωπος αυτός δεν ζει στην Ελλάδα, είναι στο εξωτερικό. Τώρα αν τον έχω παντρευτεί... Δεν ξέρω! 

Μπορεί να με ξαναδείτε για λίγο στην τηλεόραση. Ετοιμάζω και κάτι, που γυρίζεται στη Μύκονο. Ο κόσμος θα το δει ολοκληρωμένο του χρόνου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο άνθρωπος που έδωσε λάμψη και πνοή στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο.