Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 65: Κλάματα στο πλατό - «Είσαι κακομαθημένη» - «Κλαίτε για κάτι που έχετε κάνει εσείς;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου η Άρτεμις εξέφρασε το παράπονό της, τονίζοντας έχει χαλάσει το κλίμα στα καμαρίνια και πώς η Χριστίνα την αποφεύγει, με αποτέλεσμα να μην αντέχει όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια.

Από την πλευρά της η Χριστίνα υποστήριξε ότι της μιλάει, ωστόσο παραδέχτηκε ότι έχει αποστασιοποιηθεί πλέον από τις περισσότερες παίκτριες.

Στη συνέχεια της συζήτησης η Άρτεμις φορτίστηκε συναισθηματικά, ενώ τόνισε, ξεσπώντας σε κλάματα.: «Είμαι 60 χρονών και ποτέ κανείς στη ζωή μου δεν μου είπε "ντροπή σου". Ποτέ κανείς!  Αυτό με πείραξε πάρα πολύ...».

«Εμένα που με είπατε κ@λ@παιδο και ότι να ντρέπεται η οικογένειά μου...». απάντησε η Χριστίνα.

«Δεν τα είπα αυτά τα πράγματα, είναι δικά σου!» άρχισε να φωνάζει η Άρτεμις.

«Δεν το πιστεύω... μπορούμε να το σταματήσουμε; Αλήθεια, θέλω να το σταματήσουμε!» είπε η Χριστίνα.

 Η Άρτεμις αρνήθηκε ότι τα είπε, με τη Χριστίνα να απαντά: «Γιατί να πω ψέματα; Σαν μητέρα μου θα ήσασταν και κλαίτε για κάτι που έχετε κάνει εσείς η ίδια;».

«Κλαίω γιατί έχω θυμώσει που μου είπες "ντροπή σου". Αυτό με χτύπησε. Εγώ σου είπα μόνο ότι είσαι κακομαθημένη... Μας έκανες όλους άνω κάτω» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Άρτεμις.

Στο διαγωνιστικό μέρος, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά ο Μηνάς Αηδόνης και η Τζένη Γεωργιάδου. Τελικά, μετά από την καθιερωμένη ψηφοφορία, νικητής της ημέρας αναδείχθηκε ο Μηνάς Αηδόνης.

Δείτε το απόσπασμα με την παραπάνω αντιπαράθεση. Ολόκληρο το επεισόδιο 65 στο 2ο βίντεο.