Breaking News

Εκτός GNTM 3 η Μαριαγάπη Ξυπολιά - Η αγκαλιά της Καγιά και ο συγκινητικός αποχωρισμός με τον Αιμιλιάνο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την οριστική αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου από το GNTM 3, στο επεισόδιο της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου και στο επόμενο διαγωνιστικό concept αποχώρησης τα 6 μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν σαν σύγχρονοι δανδήδες.

Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν την αισθητική της φωτογράφησης, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου. Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητας τους, παρέα με τον καλύτερο τους φίλο... ένα άλογο. Ο ξεχωριστός παρτενέρ ήταν αυτός που απέδωσε μια αίσθηση σουρεαλισμού στο τελικό κλικ, πρόσθεσε όμως και πόντους δυσκολίας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές fashion καμπάνιες του GNTM 3.

Στο πλατό οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους.

Οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο και τελικά κρίθηκε ότι την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει στα σημεία και να πάρει τη δουλειά, ενώ, παράλληλα, ήταν και ο πρώτος παίκτης που πέρασε στο φετινό ημιτελικό.

Κατόπιν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως αποχωρεί η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Η όμορφη 19χρονη, που δεν κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό, συγκινήθηκε, με την Καγιά να την αγκαλιάζει για να την παρηγορήσει.

Η Μαριαγάπη έχει έρθει πολύ κοντά με τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Τη στιγμή που αποχωρούσε από το σπίτι εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο πιο κάτω.


Να σημειωθεί ότι η Μαριαγάπη ασχολείται με το modelling από τα 15, όταν και αποφάσισε από ένα βίντεο στα social media πως αυτή είναι η κατεύθυνση, που της αρέσει. Από τότε έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους, παίζει μουσική με το γιουκαλίλι της και ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ.

Δείτε τα βίντεο.