Breaking News

«The Voice» - Knockout 1: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν - Όλες οι εμφανίσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ η φάση των knockouts του «The Voice of Greece», κατά την οποία τα τριάντα ταλέντα, που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του, ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, όμως, μόνο ένας από την κάθε τριάδα παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης, μία δεύτερη ευκαιρία δίνεται σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια μας μεταφέρει η Λάουρα Νάργες, η οποία επέστρεψε στο Voice, μετά από ένα χρόνο απουσίας...

Τέσσερις καλλιτέχνες προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στους coaches: Στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη βρίσκεται ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει κοντά του τον Στέλιο Ρόκκο.

Στο 1ο Knockout η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμήνευσαν το τραγούδι «Να Φυλάγεσαι».

Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το 1ο Knockout :

• Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Σπύρος Βραχλιώτης, Βαγγέλης Καραμπάσης, Αντιγόνη Ζωγραφάκη (steal από Π.Μουζουράκη) και Κωνσταντίνα Τούνη.

• Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Έλενα Συμεωνίδου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Έλενα Τσιγάρα (steal από Π. Μουζουράκη).

• Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Στέφανος Καρπέτης, Λία Μίχου και Νίκος Νταλάκας.

• Ομάδα Σάκη Ρουβά: Javier Silva Escola και Κέλλυ Μιχαηλίδου.

Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όλες τις εμφανίσεις, όπως και την ερμηνεία της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον πατέρα της.