Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα πενθεί ο Γιώργος Χρανιώτης. Τη λυπηρή είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας, αναφέροντας στο τέλος της ανάρτησής του ότι έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο  Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε 2 φωτογραφίες στο Instagram, που τον δείχνουν σε παιδική ηλικία με τον πατέρα του. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν μ' έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ' έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να μ' ορμηνεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Ό,τι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ' αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου...Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση * Γιάννης Χρανιώτης, Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)».